Porc

És una de les carns més consumides al món i de les més aprofitades i amb molts subproductes com pernil, xoriço, bacó, botifarra, cansalada, paté… És una carn rica en grasses mono insaturades i conté àcid oleic que ajuda a mantenir uns nivells adequats de colesterol, aporta proteïnes, ferro, zinc i vitamines B6 i B12.

Filtres actius

Salsitxa

10,26 €

Salsitxes de porc molt gustoses, agrada dels més petits als més grans.

 Es ven en safates de 10 unitats.

Botifarra

7,01 €

La botifarra és un dels nostres productes estrella! Elaborada seguint els mètodes tradicionals i amb les parts més nobles del porc. Us quedarà boníssima fet a la brasa; o a la paella amb bolets si és època, i sinó amb peres o patates...

Peu de porc fresc

3,10 €

Peu de porc fresc, per fer guisat, per caldo, brasa, ens dona moltes opcions


Pes/peça: 490gr. Es ven per peça sencera


Cordonet / Lagarto

1,90 €

És la part que hi ha situada entre les costelles i el llom, és una carn molt magre i saborosa. A la cuina pot ser utilitzada en guisats, elaborats i brasa.


Secret

5,08 €

El secret és el tall que es localitza entre l\'espatlla i la cansalada, és molt gustosa i marcada a la planxa es desfà al paladar.


Pes/peça:

Llonza

6,11 €

La llonza és el llom unit a la costella, ideal per menjar a la brasa o a la planxa.


Pes/talls: Es ven en safates de 600 gr ( 4 talls aprox) o 1,300kg ( 10 talls...

Llom

2,85 €

Llom molt tendre dels nostres porcs de confiança, criats i cuidats amb el màxim benestar animal.

Aquest producte té moltes opcions, com cuinar-lo arrebossat, a la planxa o a la brasa.


...

Llàgrima de porc

1,32 €

Part magre que hi ha entre costella i costella sense os, és molt gustosa i tendre. Ideal per fer a la brasa.


Pes/tall:

Ventall / abanico

5,11 €

Peça de carn fina que envolta les costelles, és una carn molt saborosa ideal per qualsevol brasa.


Pes/peça:

Secret ibèric

9,36 €

Aquesta peça de carn es troba a la part interna del llom, té una textura i suculència deliciosa.

Es pot cuinar a la brasa i a la planxa.


Pes/peça:...