itslider-1itslider-2itslider-3

Benvinguts a ColomVila!

Carnisseria online especialitzada en carns i embotits de km0

Nosaltres som gent de pagès de tota la vida i al desembre del 2003 vam tenir la oportunitat d’iniciar, amb molta il·lusió, el nostre negoci al Mercat Municipal de Manlleu.
El nostre objectiu sempre ha sigut buscar la qualitat i la innovació del producte, així doncs, oferim aliments de proximitat i km0.

 • Qualitat

 • Proximitat

 • Gent de mercat

Colom Vila

A CASA!

 • Compra i vine a recollir-ho

  Fes la teva compra online,
  sense cues i quan tu vulguis, i ho preparem
  Comanda mínima de 30€

 • A Osona t'ho portem nosaltres!

  repartim dimecres i divendres, amb comanda mínima de 30€, i un cost d'enviament molt ajustat

 • Arribem a tot Catalunya!

  Enviament en 24-48 hores, amb comanda mínima de 30€, i un cost d'enviament màxim de 8€

CARNÍVORS A L’ATAC!

A la carnisseria hi pots trobar la vedella de criança pròpia, així com el porc i el xai criats
per companys de la comarca
, tot i que en ocasions també tenim xai propi,
i una secció de polleria i xarcuteria, a més d’una gran varietat d’elaborats.

Vedella

De vedella en tenim de dos tipus, la Frisona i la Blach Angus. La Frisona és de criança pròpia al Mas Torrent de Pruit, on cuidem al màxim possible el benestar animal, per això són transportades per nosaltres mateixos i són alimentades amb farratges ecològics i certificats per la CCPAE.
Per altra banda tenim la Black Angus negre, és un animal més tranquil i això fa que les carns siguin més tendres i amb alt nivell d’Omega 3.

Porc

El nostre porc prové del Mas la Rocassa de Muntanyola. Són porcs cuidats i alimentats de la manera més natural possible, així mengen cereals tradicionals i dormen sobre un jaç de palla.
També oferim el porc Ral d’Avinyó, una nova raça porcina criada exclusivament a Catalunya. Aquest s’alimenta especialment de blat, i el seu engreix més lent fa que la aquesta carn sigui més tendre i amb més sabor.
I, per acabar, tenim la carn fresca del porc ibèric procedent de la zona de Salamanca.

Xai

El xai que oferim és de la masia Soler de N’Hug, de Prats de Lluçanès. És aquí on es porta a terme una prova pilot perquè el pagès puguis realitzar tot el cicle. És a dir, en aquesta masia hi neixen i creixen els xais alimentats amb els productes conreats a la pròpia finca, passen pel propi escorxador i finalment arribar a casa nostra, comptant amb tots els certificats corresponents. D’aquesta manera assegurem un procés totalment controlat i augmentem considerablement el benestar animal.
Segons l’època de l’any també tenim xai propi del Mas Torrent de Pruit.

Pollastre

El nostre pollastre majoritàriament prové del Mas Avícola, un mas de confiança on cuiden totalment les bones pràctiques per aconseguir un producte de qualitat.
Per encàrrec també oferim ànecs i pollastres de pagès.

Embotit

La gran majoria dels embotit que oferim són d’elaboració pròpia, i nosaltres fem l’embotit tradicional i català. També disposem d’embotits ibèrics i típics d’altres zones elaborats per productors artesans.

Elaborats

Al nostre obrador treballem per oferir-vos una gran varietat d’elaborats artesans i pràctics per la cuina del dia a dia. I també plats cuinats que diàriament preparem amb molta cura, basant-nos sempre en la qualitat del producte.

Cuinats

Els plats cuinats que trobareu a la parada els elaborem nosaltres al nostre obrador. Així assegurem que tots els aliments són de màxima qualitat i com si els cuinéssiu vosaltres mateixos a casa.

som gent de

PAGÈS

Testimonials

LA NOSTRA GALERIA