Xarcuteria
En la nostra secció de xarcuteria, trobareu de tot, des dels embotits tradicionals fins a les opcions més innovadores com la nostra botifarra d'ou amb mongetes del Collsacabra.
Tota la nostra xarcuteria està elaborada amb productes de proximitat i seleccionats especialment per Colom Vila per garantir la seva qualitat i sabor.
Tanmateix, com a compromís amb el medi ambient, estem promovem el consum de carn de proximitat per donar suportar als productors locals i reduir l'impacte ambiental del transport.
Veureu que tot això fa que la xarcuteria tingui un sabor únic.
Botifarra d'ou amb mongeta del collsacabra i allioli
Botifarra d'ou tradicional
Somalla de pagès d'elaboració pròpia
Fuet artesà
Bull blanc tradicional
Bull blanc amb trossos
Pernil cuit dolç dels nostres porcs
Pernil gran reserva porc duroc
Espatlla Etiqueta Negra COVAP ibèrica 18m
Espatlla Roble Negro Bodega 12m
Espatlla Roble negro Bodega 10m
Catalana
Espatlla "La Bachillera" ibèrica 24m
Pernil Lázaro 24m
Botifarra cuita
Botifarra negra
Flautí de foie
Xoriç ibèric
Baiona
Pit o cuixa de pavo (gall d'indi)
Xoriç
Cansalada curada virada
Sobrassada
Foie amb figues
Cansalada fumada virada. Bacó
Lot XXL premiats de Colom Vila
Lot premiats de Colom Vila
Llonganissa tradicional
Segons la nostra tradició la llonganissa no és un simple article de la taula. Quan te la regalen forma part d\'un \'desitjo que t\'agradi\' i un \'gràcies per tot\'.
Menció del jurat llonganissa tradicional 2017.
...Botifarra d'ou amb mongeta del collsacabra i allioli
Botifarra d\'ou elaborada al nostre propi obrador amb mongeta del Collsacabra i allioli.
Guanyadora del primer premi Botifarra d\'ou artesana singular Oficis de la Carn 2022.
Tasta-la i descobreix nous sabors sorprenents amb la teva...
Botifarra d'ou tradicional
Embotit melós, molt gustós i textura fina.
Menció del Jurat - 7è Concurs Botifarra d\'Ou Artesana - Fundació Oficis de la Carn
Pes/peça:
Somalla de pagès d'elaboració pròpia
Somalla elaborada al nostre obrador del mercat municipal de Manlleu de forma artesanal amb panxeta, sal i pebre. Un embotit de qualitat, clàssic i tradicionalment osonenc provinent de la botifarra crua amb una curació curta (assecada entre 5 i...
Fuet artesà
Fuet artesà, fet amb les parts més nobles del porc. Curat en un espai distingit com el Collsacabra.
Pes/peça:...
Bull blanc tradicional
Bull fet de manera tradicional com antigament.
La carn utilitzada és seleccionada de les millors parts del porc i carn del perol.
Pes/peça: 500 g. Es ven...
Bull blanc amb trossos
Bull fet de manera tradicional com antigament i seleccionant les millors parts del porc a més de posar la carn de perol a daus.
Pes/peça: 500g. Es ven a talls en trams...
Pernil cuit dolç dels nostres porcs
Pernil dolç dels nostres porcs, fet de manera totalment natural. Ideal per els més petits de casa.
ES ven a talls en en trams de 100 g
Pernil gran reserva porc duroc
Pernil gran reserva porc Duroc, molt gustós i melós, té una curació mínima de 24mesos.
Es ven a talls en trams de 100 g
Espatlla Etiqueta Negra COVAP ibèrica 18m
Espatlla ibèrica 100% d\'aglà (Bellota) Origen: Valle de los Pedroches. Gust intens i afruitat. D\'alta qualitat.
Pes/unitat: 5\'5 kgs Es ven...
Espatlla Roble Negro Bodega 12m
Espatlla Roble negro Bodega amb creuat de porc Duroc.
Pes/unitat: 5 kgs. Es ven per unitats
Espatlla Roble negro Bodega 10m
Espatlla Roble negro Bodega.Amb funda.
Pes/unitat: 4.5 kgs. Es ven per unitats
Catalana
És un tipus de botifarra feta amb carns magres, el seu gust té molta semblança al pernil dolç, per això als nens els hi encanta.
Pes/peça sencera: 150 g. Es ven a...
Espatlla "La Bachillera" ibèrica 24m
Espatlla de raça ibèrica. Denominació d\'Origen Extremadura. Curació de 24 mesos. Gust suau però intens
Pes/unitat: 5 kgs Es ven per...
Pernil Lázaro 24m
Pernil de Raça Duroc. Origen: Ávila. Curat més de 24 mesos. De gust intens i greix brillant.
Pes/unitat: 8,5 kgs. Es ven per...
Botifarra cuita
Fet amb les millors parts del porc i cuit a una temperatura concreta.
Ideal per torrades i plates d\'embotits, pica pica i entrants.
Pes/peça:
Botifarra negra
Aquesta botifarra és un embotit molt gustós, és ideal per fer a la brasa, per fer la carn d\'olla, torrades, plates d\'embotits...
Pes/peça:
Xoriç ibèric
Xoriç ibèric fet amb les millors carns seleccionades. Té una curació de 6 a 12 mesos.
És el producte estrella de les plates d\'embotits.
Pes/mitja peça: 750g. Es ven...
Baiona
Feta amb la carn magre del porc, està curada amb sal i pebre. És molt gustós i un producte molt atractiu per la seva semblança de gust al pernil salat.
Pes: Es ven a...
Pit o cuixa de pavo (gall d'indi)
Pit de pavo natural, ideal per entrepans, plates d\'embotits...
Cuixa de pavo natural brasejada, ideal per entrepans i molt bona opció per fer a la planxa.
Xoriç
Xoriç d\'elaboració pròpia, 100% artesà, fet amb molta cura i seleccionant les millors parts.
Pes/peça:...
Cansalada curada virada
Cansalada curada de porc amb sal i pebre, especial per cuinats i ideal per torrades, pa amb tomàquet...
Es ven a talls en trams de 100 g, i també...
Sobrassada
Sobrassada artesanal, molt gustosa ideal per untar.
Es ven a talls o a taco de 100 gr aprox.
Foie amb figues
Foie de gran qualitat, de la casa Parés. És molt suau i fi al paladar.
Pes/porció: 105gr....
Cansalada fumada virada. Bacó
Producte fet dels nostres porcs de confiança i proximitat.
S\'utilitza per cuinats variats, es pot fer a la planxa, en salsa carbonara, etc. L\'oferim a diferents mides, segons perquè el necessiteu.
Lot XXL premiats de Colom Vila
El lot amb la millor selecció dels productes de la terra d\'Osona.
Podràs fer els teus sobretaules amb la millor...
Lot premiats de Colom Vila
Aquest lot conté un assortit dels millors productes d\'Osona. Han estat seleccionats des de Colom Vila, sempre pensant amb el km...