Curats
Els embotits que deixem assecar, penjats i que es mengen crus, com el fuet i la llonganissa. De sabor intens, amb carn de proximitat.
Fuet artesà
Pernil gran reserva porc duroc
Espatlla Roble Negro Bodega 12m
Xoriç
Pernil Lázaro 24m
Lot XXL premiats de Colom Vila
Lot premiats de Colom Vila
Espatlla Roble negro Bodega 10m
Espatlla Etiqueta Negra COVAP ibèrica 18m
Cansalada curada virada
Baiona
Cansalada fumada virada. Bacó
Espatlla "La Bachillera" ibèrica 24m
Somalla de pagès d'elaboració pròpia
Llonganissa tradicional
Segons la nostra tradició la llonganissa no és un simple article de la taula. Quan te la regalen forma part d\'un \'desitjo que t\'agradi\' i un \'gràcies per tot\'.
Menció del jurat llonganissa tradicional 2017.
...Fuet artesà
Fuet artesà, fet amb les parts més nobles del porc. Curat en un espai distingit com el Collsacabra.
Pes/peça:...
Pernil gran reserva porc duroc
Pernil gran reserva porc Duroc, molt gustós i melós, té una curació mínima de 24mesos.
Es ven a talls en trams de 100 g
Espatlla Roble Negro Bodega 12m
Espatlla Roble negro Bodega amb creuat de porc Duroc.
Pes/unitat: 5 kgs. Es ven per unitats
Xoriç
Xoriç d\'elaboració pròpia, 100% artesà, fet amb molta cura i seleccionant les millors parts.
Pes/peça:...
Pernil Lázaro 24m
Pernil de Raça Duroc. Origen: Ávila. Curat més de 24 mesos. De gust intens i greix brillant.
Pes/unitat: 8,5 kgs. Es ven per...
Lot XXL premiats de Colom Vila
El lot amb la millor selecció dels productes de la terra d\'Osona.
Podràs fer els teus sobretaules amb la millor...
Lot premiats de Colom Vila
Aquest lot conté un assortit dels millors productes d\'Osona. Han estat seleccionats des de Colom Vila, sempre pensant amb el km...
Espatlla Roble negro Bodega 10m
Espatlla Roble negro Bodega.Amb funda.
Pes/unitat: 4.5 kgs. Es ven per unitats
Espatlla Etiqueta Negra COVAP ibèrica 18m
Espatlla ibèrica 100% d\'aglà (Bellota) Origen: Valle de los Pedroches. Gust intens i afruitat. D\'alta qualitat.
Pes/unitat: 5\'5 kgs Es ven...
Cansalada curada virada
Cansalada curada de porc amb sal i pebre, especial per cuinats i ideal per torrades, pa amb tomàquet...
Es ven a talls en trams de 100 g, i també...
Baiona
Feta amb la carn magre del porc, està curada amb sal i pebre. És molt gustós i un producte molt atractiu per la seva semblança de gust al pernil salat.
Pes: Es ven a...
Cansalada fumada virada. Bacó
Producte fet dels nostres porcs de confiança i proximitat.
S\'utilitza per cuinats variats, es pot fer a la planxa, en salsa carbonara, etc. L\'oferim a diferents mides, segons perquè el necessiteu.
Espatlla "La Bachillera" ibèrica 24m
Espatlla de raça ibèrica. Denominació d\'Origen Extremadura. Curació de 24 mesos. Gust suau però intens
Pes/unitat: 5 kgs Es ven per...
Somalla de pagès d'elaboració pròpia
Somalla elaborada al nostre obrador del mercat municipal de Manlleu de forma artesanal amb panxeta, sal i pebre. Un embotit de qualitat, clàssic i tradicionalment osonenc provinent de la botifarra crua amb una curació curta (assecada entre 5 i...