Curats

Els embotits que deixem assecar, penjats i que es mengen crus, com el fuet i la llonganissa. De sabor intens, amb carn de proximitat.

Filtres actius

Xoriç

4,82 €

Xoriç d\'elaboració pròpia, 100% artesà, fet amb molta cura i seleccionant les millors parts.



Pes/peça:...

Fuet

5,93 €

Fuet artesà, fet amb les parts més nobles del porc. Curat en un espai distingit com el Collsacabra.


Pes/peça:...

Llonganissa tradicional

16,33 €

Segons la nostra tradició la llonganissa no és un simple article de la taula. Quan te la regalen forma part d\'un \'desitjo que t\'agradi\' i un \'gràcies per tot\'.

Menció del jurat llonganissa tradicional 2017.

...

Cansalada curada virada

5,23 €

Cansalada curada de porc amb sal i pebre, especial per cuinats i ideal per torrades, pa amb tomàquet...


Es ven a talls en trams de 100 g, i també...

Baiona

3,33 €

Feta amb la carn magre del porc, està curada amb sal i pebre. És molt gustós i un producte molt atractiu per la seva semblança de gust al pernil salat.

Pes: Es ven a...

Cansalada fumada virada. Bacó

4,84 €

Producte fet dels nostres porcs de confiança i proximitat.

S\'utilitza per cuinats variats, es pot fer a la planxa, en salsa carbonara, etc. L\'oferim a diferents mides, segons perquè el necessiteu.

Pernil Lázaro

121,08 €

Pernil de Raça Duroc. Origen: Ávila. Curat més de 24 mesos. De gust intens i greix brillant. 


Pes/unitat: 8,5 kgs. Es ven per...

Espatlla Bachillera

92,40 €

Espatlla de raça ibèrica. Denominació d\'Origen Extremadura. Curació de 24 mesos. Gust suau però intens

Pes/unitat: 5 kgs Es ven per...