Curats
Els embotits que deixem assecar, penjats i que es mengen crus, com el fuet i la llonganissa. De sabor intens, amb carn de proximitat.
Fuet artesà
Pernil gran reserva porc duroc
Xoriç
Cansalada curada virada
Baiona
Cansalada fumada virada. Bacó
Somalla de pagès d'elaboració pròpia
Llonganissa tradicional premiada
Segons la nostra tradició la llonganissa no és un simple article de la taula. Quan te la regalen forma part d\'un \'desitjo que t\'agradi\' i un \'gràcies per tot\'.
Menció del jurat llonganissa tradicional 2017.
...Fuet artesà
Fuet artesà, fet amb les parts més nobles del porc. Curat en un espai distingit com el Collsacabra.
Pes/peça:...
Pernil gran reserva porc duroc
Pernil gran reserva porc Duroc, molt gustós i melós, té una curació mínima de 24mesos.
Es ven a talls en trams de 100 i 150g
Xoriç
Xoriç d\'elaboració pròpia, 100% artesà, fet amb molta cura i seleccionant les millors parts.
Pes/peça:...
Cansalada curada virada
Cansalada curada de porc amb sal i pebre, especial per cuinats i ideal per torrades, pa amb tomàquet...
Es ven a talls en trams de 100 g, i també...
Baiona
Feta amb la carn magre del porc, està curada amb sal i pebre. És molt gustós i un producte molt atractiu per la seva semblança de gust al pernil salat.
Pes: Es ven a...
Cansalada fumada virada. Bacó
Producte fet dels nostres porcs de confiança i proximitat.
S\'utilitza per cuinats variats, es pot fer a la planxa, en salsa carbonara, etc. L\'oferim a diferents mides, segons perquè el necessiteu.
Somalla de pagès d'elaboració pròpia
Somalla elaborada al nostre obrador del mercat municipal de Manlleu de forma artesanal amb panxeta, sal i pebre. Un embotit de qualitat, clàssic i tradicionalment osonenc provinent de la botifarra crua amb una curació curta (assecada entre 5 i...