Curats

Els embotits que deixem assecar, penjats i que es mengen crus, com el fuet i la llonganissa. De sabor intens, amb carn de proximitat.

Filtres actius

Llonganissa tradicional premiada

11,90 €

Segons la nostra tradició la llonganissa no és un simple article de la taula. Quan te la regalen forma part d\'un \'desitjo que t\'agradi\' i un \'gràcies per tot\'.

Menció del jurat llonganissa tradicional 2017.

...

Fuet artesà

6,14 €

Fuet artesà, fet amb les parts més nobles del porc. Curat en un espai distingit com el Collsacabra.


Pes/peça:...

Xoriç

4,66 €

Xoriç d\'elaboració pròpia, 100% artesà, fet amb molta cura i seleccionant les millors parts.



Pes/peça:...

Cansalada curada virada

5,36 €

Cansalada curada de porc amb sal i pebre, especial per cuinats i ideal per torrades, pa amb tomàquet...


Es ven a talls en trams de 100 g, i també...

Baiona

2,29 €

Feta amb la carn magre del porc, està curada amb sal i pebre. És molt gustós i un producte molt atractiu per la seva semblança de gust al pernil salat.

Pes: Es ven a...

Cansalada fumada virada. Bacó

4,61 €

Producte fet dels nostres porcs de confiança i proximitat.

S\'utilitza per cuinats variats, es pot fer a la planxa, en salsa carbonara, etc. L\'oferim a diferents mides, segons perquè el necessiteu.

Somalla de pagès d'elaboració pròpia

6,83 €

Somalla elaborada al nostre obrador del mercat municipal de Manlleu de forma artesanal amb panxeta, sal i pebre. Un embotit de qualitat, clàssic i tradicionalment osonenc provinent de la botifarra crua amb una curació curta (assecada entre 5 i...