Botifarra d'ou amb mongeta del collsacabra i allioli
Botifarra d'ou elaborada al nostre propi obrador amb mongeta del Collsacabra i allioli.
Guanyadora del primer premi Botifarra d'ou artesana singular Oficis de la Carn 2022.
Tasta-la i descobreix nous sabors sorprenents amb la teva compra on line
Pes: 300 gr. Es ven per unitats
Enviament inclòs en el preu en 48-72h
Política de devolució
La nostra botifarra d'ou amb mongeta del collsacabra i allioli va guanyar el premi a la Milllor Botifarra d'Ou Singular del 7è concurs de botifarra d'ou artesana organitzat l'any 2022 per la Fundació Oficis de la Carn.
La botifarra premiada és el fruit d’anys de treball i millora minuciosa, que vol rendir un homenatge a la gastronomia d’Osona a través de la barreja dos productes típics de la comarca: la botifarra d’ou i les mongetes de Collsacabra.
El jurat va estar format per Pròsper Puig (mestre artesà cansalader), Salvador Garcia-Arbós (periodista, gastrònom i escriptor), Pep Palau (gastrònom, assessor i divulgador gastronòmic), Ramon Roset Morera (sommelier), Jacint Arnau (especialista en productes carnis), Pep Nogué (cuiner), Teresa Colell (directora de l’Escola Agrària de l’Empordà), David Sanglas (cuiner), Just Fosalva (mestre artesà cansalader-xarcuter) i Xavier Alemany, Jaume Badia i Valentí Fàbregas (guanyadors de l'edició 2021).
Més informació: http://www.oficisdelacarn.cat/concursbotifarradou/2022/
Recull de premsa