Tipus de cuina
Xai quart de darrera
Xai de proximitat (quart de davant)
Hamburguesa de porc ibèric
Hamburguesa de porc
Hamburguesa de vedella variada
Xai barrejat
Rotllets de pernil dolç
Conillets
Peu de porc fresc
Bistec Crostó
Xurrasco vedella de davant
Bistec de pobre a daus
Entrecot de vedella de criança pròpia
Xistorra
Hamburguesa de vedella
Xoricet fresc
Pilotilles amb tel
Tira de costella de porc duroc
Filet de vedella
Secret ibèric
Ventall / abanico
Llom
Cansalada virada
Llonza
Secret de porc
Llàgrima de porc
Cordonet / Lagarto
Galta de porc a la serra
Botifarra tradicional
Salsitxa de porc
Aletes de pollastre adobades
Hamburguesa de porc variada
Hamburguesa de porc variada d\'elaboració pròpia.
Les tenim de:
- Porc amb bacó i formatge
- Porc amb formatge
- Porc amb ceba
...Xai quart de darrera
El xai que oferim és de la masia Soler de N’Hug, de Prats de Lluçanès, aquí va ser la primera casa on van fer la prova pilot on el pagès fa tot el procés. Així, aquí neixen i creixen alimentats amb els productes produïts a la pròpia finca,...
Xai de proximitat (quart de davant)
Pes/peça: 3,200kg
Es ven peça sencera que consta de 13 costelles, 8-10 talls d\'espatlla, 6-8 talls de coll i pit de xai
Hamburguesa de porc ibèric
Hamburguesa de vedella variada
Hamburguesa de vedella variada d\'elaboració pròpia.
Les tenim de:
- Vedella amb formatge cremós
- Vedella amb bacó i formatge
Xai barrejat
El xai que oferim és de la masia Soler de N’Hug, de Prats de Lluçanès, aquí va ser la primera casa on van fer la prova pilot on el pagès fa tot el procés. Així, aquí neixen i creixen alimentats amb els productes produïts a la pròpia finca,...
Rotllets de pernil dolç
Rotllets de pernil dolç i formatge cremós, per fer a la planxa o al forn. Ideal per picar o per acompanyar, als nens els hi encanta.
Pes/unitat:
Conillets
Peu de porc fresc
Peu de porc fresc, per fer guisat, per caldo, brasa, ens dona moltes opcions
Pes/peça: 490gr. Es ven per peça sencera
Bistec Crostó
Bistec de vedella criada a casa, carn molt tendre i saludable per les seves qualitats nutritives, imprescindible en una dieta equilibrada i especialment indicada en l\'època de creixement.
Es pot cuinar a la planxa o a la brasa...
Xurrasco vedella de davant
Xurrasco molt tendre i gustós, ideal per a la brasa.
Pes/tall: 145 g. Es...
Bistec de pobre a daus
Bistec de pobre tallat a daus per estofar. el portem a domicili amb la nostra botiga on-line.
De qualitat i molt saborós
De textura ideal per guisats.
Pes: 500 gr o 1 quilo
Entrecot de vedella de criança pròpia
Vedella de criança pròpia al mas Torrent de Pruit, alimentada amb farratges ecològics.
L\'entrecot és una de les millors parts de la vedella i ideal per quedar bé en qualsevol àpat.
Xistorra
Xistorra elaborada de manera molt natural, suau de gust i ideal per brasa.
Pes/tall: 100 g....
Hamburguesa de vedella
Hamburguesa de vedella. Elaboració pròpia.
Pes/unitat: 135gr. Es ven per...
Xoricet fresc
Xoricet amb moltes utilitats ja que es pot fer fregit, a daus, per estofats, per brasa,...
Pes/unitat: 10
Pilotilles amb tel
Pilotilles artesanals, fetes al nostre obrador. Molt bones per brasa, planxa i guisades.
Pes: 250 gr. En una safata aproximadament de 6...
Tira de costella de porc duroc
Aquesta costella de porc és un tall exquisit de carn tendre al costat de l\'òs. A més es pot cuinar de moltes maneres, ja sigui sencera o tallada, al forn, guisada, a la brasa, etc.
Filet de vedella
El filet es troba a la part interna del costellam, és un dels talls més saborosos d\'aquesta carn i molt tendre.
Carn de primera qualitat, ideal per brasa.
Secret ibèric
Aquesta peça de carn es troba a la part interna del llom, té una textura i suculència deliciosa.
Es pot cuinar a la brasa i a la planxa.
Pes/peça:...
Ventall / abanico
Peça de carn fina que envolta les costelles, és una carn molt saborosa ideal per qualsevol brasa.
Pes/peça:
Llom
Llom molt tendre dels nostres porcs de confiança, criats i cuidats amb el màxim benestar animal.
Aquest producte té moltes opcions, com cuinar-lo arrebossat, a la planxa o a la brasa.
...
Cansalada virada
La cansalada és un producte gras situat entre la pell i la carn, prové de la zona del ventre o del coll. Ideal per a la brasa.
Pes/tall:
Llonza
La llonza és el llom unit a la costella, ideal per menjar a la brasa o a la planxa.
Pes/talls: Es ven en safates de 600 gr ( 4 talls aprox) o 1,300kg ( 10 talls...
Secret de porc
El secret és el tall que es localitza entre l\'espatlla i la cansalada, és molt gustosa i marcada a la planxa es desfà al paladar.
Pes/peça:
Llàgrima de porc
Part magre que hi ha entre costella i costella sense os, és molt gustosa i tendre. Ideal per fer a la brasa.
Pes/tall:
Cordonet / Lagarto
És la part que hi ha situada entre les costelles i el llom, és una carn molt magre i saborosa. A la cuina pot ser utilitzada en guisats, elaborats i brasa.
Galta de porc a la serra
Galta ideal per fer a la brasa, molt tendre.
Es fan plates de mínim 2 galtes (8/10 talls)
Pes/safata: 690
Botifarra tradicional
La botifarra és un dels nostres productes estrella! Elaborada seguint els mètodes tradicionals i amb les parts més nobles del porc. Us quedarà boníssima fet a la brasa; o a la paella amb bolets si és època, i sinó amb peres o patates...
Salsitxa de porc
Salsitxes de porc molt gustoses, agrada dels més petits als més grans.
Es ven en safates de 10 unitats.
Aletes de pollastre adobades
Aletes de pollastre adobades, un sabor original, sorprèn a taula. Calitat i carn de proximitat.
De gust suau.
Pes/unitat: Es ven en safates de 250 o 500...