Inici
Baiona
Hamburguesa de porc variada
Xoriç ibèric
Xai quart de darrera
Hamburguesa de vedella
Cansalada fumada virada. Bacó
Xai barrejat
Xai de proximitat (quart de davant)
Catalana
Hamburguesa de porc ibèric
Botifarra tradicional
Botifarra negra
Hamburguesa de porc
Botifarra d'ou amb mongeta del collsacabra i allioli
Botifarra cuita
Filet de vedella
Somalla de pagès d'elaboració pròpia
Bull blanc amb trossos
Conillets
Llom de dos colors
Sobrassada
Bull blanc tradicional
Espatlla Etiqueta Negra COVAP ibèrica 18m
Xurrasco vedella de davant
Costella de porc
Espatlla Roble Negro Bodega 12m
Peu de porc fresc
Espatlla Roble negro Bodega 10m
Xistorra
Espatlla "La Bachillera" ibèrica 24m
Pilotilles amb tel
Llonganissa tradicional
Segons la nostra tradició la llonganissa no és un simple article de la taula. Quan te la regalen forma part d\'un \'desitjo que t\'agradi\' i un \'gràcies per tot\'.
Menció del jurat llonganissa tradicional 2017.
...Baiona
Feta amb la carn magre del porc, està curada amb sal i pebre. És molt gustós i un producte molt atractiu per la seva semblança de gust al pernil salat.
Pes: Es ven a...
Hamburguesa de porc variada
Hamburguesa de porc variada d\'elaboració pròpia.
Les tenim de:
- Porc amb bacó i formatge
- Porc amb formatge
- Porc amb ceba
...Xoriç ibèric
Xoriç ibèric fet amb les millors carns seleccionades. Té una curació de 6 a 12 mesos.
És el producte estrella de les plates d\'embotits.
Pes/mitja peça: 750g. Es ven...
Xai quart de darrera
El xai que oferim és de la masia Soler de N’Hug, de Prats de Lluçanès, aquí va ser la primera casa on van fer la prova pilot on el pagès fa tot el procés. Així, aquí neixen i creixen alimentats amb els productes produïts a la pròpia finca,...
Hamburguesa de vedella
Hamburguesa de vedella. Elaboració pròpia.
Pes/unitat: 135gr. Es ven per...
Cansalada fumada virada. Bacó
Producte fet dels nostres porcs de confiança i proximitat.
S\'utilitza per cuinats variats, es pot fer a la planxa, en salsa carbonara, etc. L\'oferim a diferents mides, segons perquè el necessiteu.
Xai barrejat
El xai que oferim és de la masia Soler de N’Hug, de Prats de Lluçanès, aquí va ser la primera casa on van fer la prova pilot on el pagès fa tot el procés. Així, aquí neixen i creixen alimentats amb els productes produïts a la pròpia finca,...
Xai de proximitat (quart de davant)
Pes/peça: 3,200kg
Es ven peça sencera que consta de 13 costelles, 8-10 talls d\'espatlla, 6-8 talls de coll i pit de xai
Catalana
És un tipus de botifarra feta amb carns magres, el seu gust té molta semblança al pernil dolç, per això als nens els hi encanta.
Pes/peça sencera: 150 g. Es ven a...
Hamburguesa de porc ibèric
Botifarra tradicional
La botifarra és un dels nostres productes estrella! Elaborada seguint els mètodes tradicionals i amb les parts més nobles del porc. Us quedarà boníssima fet a la brasa; o a la paella amb bolets si és època, i sinó amb peres o patates...
Botifarra negra
Aquesta botifarra és un embotit molt gustós, és ideal per fer a la brasa, per fer la carn d\'olla, torrades, plates d\'embotits...
Pes/peça:
Botifarra d'ou amb mongeta del collsacabra i allioli
Botifarra d\'ou elaborada al nostre propi obrador amb mongeta del Collsacabra i allioli.
Guanyadora del primer premi Botifarra d\'ou artesana singular Oficis de la Carn 2022.
Tasta-la i descobreix nous sabors sorprenents amb la teva...
Botifarra cuita
Fet amb les millors parts del porc i cuit a una temperatura concreta.
Ideal per torrades i plates d\'embotits, pica pica i entrants.
Pes/peça:
Filet de vedella
El filet es troba a la part interna del costellam, és un dels talls més saborosos d\'aquesta carn i molt tendre.
Carn de primera qualitat, ideal per brasa.
Somalla de pagès d'elaboració pròpia
Somalla elaborada al nostre obrador del mercat municipal de Manlleu de forma artesanal amb panxeta, sal i pebre. Un embotit de qualitat, clàssic i tradicionalment osonenc provinent de la botifarra crua amb una curació curta (assecada entre 5 i...
Bull blanc amb trossos
Bull fet de manera tradicional com antigament i seleccionant les millors parts del porc a més de posar la carn de perol a daus.
Pes/peça: 500g. Es ven a talls en trams...
Conillets
Llom de dos colors
Llom de dos colors. És la part de la punta del llom més sucosa i gustosa. Es pot fer tallat prim per arrebossar o més gruixut per fer a la planxa.
Es ven: Llom tallat primet per arrebossar....
Sobrassada
Sobrassada artesanal, molt gustosa ideal per untar.
Es ven a talls o a taco de 100 gr aprox.
Bull blanc tradicional
Bull fet de manera tradicional com antigament.
La carn utilitzada és seleccionada de les millors parts del porc i carn del perol.
Pes/peça: 500 g. Es ven...
Espatlla Etiqueta Negra COVAP ibèrica 18m
Espatlla ibèrica 100% d\'aglà (Bellota) Origen: Valle de los Pedroches. Gust intens i afruitat. D\'alta qualitat.
Pes/unitat: 5\'5 kgs Es ven...
Xurrasco vedella de davant
Xurrasco molt tendre i gustós, ideal per a la brasa.
Pes/tall: 145 g. Es...
Costella de porc
La costella de porc pot ser sencera oberta per fer a la brasa o tallada a daus per estofar.
Equilibri perfecte entre sabor gustós per la proximitat amb l\'òs, i la carn més magra.
Pes: Es ven a 250gr, 500gr, 750gr o...
Espatlla Roble Negro Bodega 12m
Espatlla Roble negro Bodega amb creuat de porc Duroc.
Pes/unitat: 5 kgs. Es ven per unitats
Peu de porc fresc
Peu de porc fresc, per fer guisat, per caldo, brasa, ens dona moltes opcions
Pes/peça: 490gr. Es ven per peça sencera
Espatlla Roble negro Bodega 10m
Espatlla Roble negro Bodega.Amb funda.
Pes/unitat: 4.5 kgs. Es ven per unitats
Xistorra
Xistorra elaborada de manera molt natural, suau de gust i ideal per brasa.
Pes/tall: 100 g....
Espatlla "La Bachillera" ibèrica 24m
Espatlla de raça ibèrica. Denominació d\'Origen Extremadura. Curació de 24 mesos. Gust suau però intens
Pes/unitat: 5 kgs Es ven per...
Pilotilles amb tel
Pilotilles artesanals, fetes al nostre obrador. Molt bones per brasa, planxa i guisades.
Pes: 250 gr. En una safata aproximadament de 6...