Productes
Botifarra de pollastre
Pollastre siciliana marinat
Albergínia farcida
Llonganissa tradicional premiada
Hamburguesa de vedella amb formatge cremós
Hamburguesa de vedella
Entrecot de vedella de criança pròpia
Formatge d'ovella Bauma Serrat
Entrecot vaca vella madurada
Pinxo de pollastre adobat i verdures
Caldo
Fuet artesà
Hamburguesa de porc ibèric
Pilotilles amb tel
Botifarra tradicional
Formatge d'ovella Madurat Riudavets
Botifarra d'ou amb mongeta del collsacabra i allioli
Pollastre adobat a daus
Hamburguesa de pollastre amb bacó
Formatge d'ovella Mas Farró
Pollastre Shitake
Hamburguesa de pollastre
Botifarra d'ou tradicional
Formatge de vaca Tou dels til·lers
Aletes de pollastre adobades
Rotllets de pernil dolç
Botifarra negra
Hamburguesa de porc
Formatge de cabra Jove Riudavets
Botifarra cuita
Formatge de vaca C'mon bri Riudavets
Formatge de cabra Bauma Garrotxa
El Formatge de cabra Bauma Garrotxa s\'elabora al Berguedà en quantitat limitada.
Marida amb cerveses lleugeres, vins negres joves o vins blancs afruitats.
Premis: Formatge premiat com a millor...
Botifarra de pollastre
Botifarra de pollastre de gust suau, embotida amb tripa de porc.
Elaboració pròpia
Pes/unitat: 500 gr. Es ven per...
Pollastre siciliana marinat
Pollastre a la siciliana, marinat amb les nostres herbes, molt gustós.
Es ven amb safates de diferents mides
Albergínia farcida
Albergínia farcida de carn picada, a punt per gratinar al forn.
Es ven per unitats
Llonganissa tradicional premiada
Segons la nostra tradició la llonganissa no és un simple article de la taula. Quan te la regalen forma part d\'un \'desitjo que t\'agradi\' i un \'gràcies per tot\'.
Menció del jurat llonganissa tradicional 2017.
...Hamburguesa de vedella amb formatge cremós
Hamburguesa de vedella variada d\'elaboració pròpia amb formatge cremós.
Pes/unitat: 135
Hamburguesa de vedella
Hamburguesa de vedella. Elaboració pròpia.
Pes/unitat: 135gr. Es ven per...
Entrecot de vedella de criança pròpia
Vedella de criança pròpia al mas Torrent de Pruit, alimentada amb farratges ecològics.
L\'entrecot és una de les millors parts de la vedella i ideal per quedar bé en qualsevol àpat.
Formatge d'ovella Bauma Serrat
El Formatge Serrat d\'ovella s\'elabora al Berguedà en quantitat limitada.
Marida amb cerveses negres i amb vi de negre de criança o cava.
Entrecot vaca vella madurada
Entrecot de vaca de més de 5 anys d\'edat.
Carn d\'alta qualitat, de proximitat i molt gustosa.
Amb la maduració, les fibres de la carn es van trencant i va perdent aigua i el gust es va...
Pinxo de pollastre adobat i verdures
Pinxos de pollastre i verdures, adobat amb les nostres herbes, molt gustós i sense picant. Boníssim a la brasa.
Carn de proximitat i alta qualitat per sorprendre a taula.
Amb la teva compra on line enviament a...
Caldo
Caldo casolà com el de tota la vida. Un essencial per tenir un bon caldo en minuts, només caldrà bullir la pasta.
Ampolla d\'1 litre. Es ven per unitats
Fuet artesà
Fuet artesà, fet amb les parts més nobles del porc. Curat en un espai distingit com el Collsacabra.
Pes/peça:...
Hamburguesa de porc ibèric
Pilotilles amb tel
Pilotilles artesanals, fetes al nostre obrador. Molt bones per brasa, planxa i guisades.
Pes: 250 gr. En una safata aproximadament de 6...
Botifarra tradicional
La botifarra és un dels nostres productes estrella! Elaborada seguint els mètodes tradicionals i amb les parts més nobles del porc. Us quedarà boníssima fet a la brasa; o a la paella amb bolets si és època, i sinó amb peres o patates...
Formatge d'ovella Madurat Riudavets
Formatge d\'ovella artesanal, amb gust delicat però persistent. Destapa tons picants amb el temps.
Marida bé amb vins amb criança.
Botifarra d'ou amb mongeta del collsacabra i allioli
Botifarra d\'ou elaborada al nostre propi obrador amb mongeta del Collsacabra i allioli.
Guanyadora del primer premi Botifarra d\'ou artesana singular Oficis de la Carn 2022.
Tasta-la i descobreix nous sabors sorprenents amb la teva...
Pollastre adobat a daus
Pollastre tallat a daus com el pinxo, adobat amb les nostres herbes, carn de qualitat molt gustosa i sense picant.
Boníssim a la brasa o a la planxa.
Es ven per safates...
Hamburguesa de pollastre amb bacó
Hamburguesa de carn de pollastre amb bacó.
Carn de pollastre de qualitat i proximitat.
Pes/unitat: 120gr. Es...
Formatge d'ovella Mas Farró
Formatge elaborat amb llet crua d\'ovella, de pasta premsada i escorça florida raspallada. Intens i amb personalitat.
Marida amb vins blancs envellits en bóta o un cava amb llarga criança.
Pollastre Shitake
Pollastre tallat a tires i daus amb bolets shitake i amanits amb salsa de soja. Molt gustós i melós.
Es ven amb safates de diferents mides
Hamburguesa de pollastre
Hamburguesa de pollastre de gust suau. Ideal per a la canalla.
Pes/unitat: 120gr. Es ven per unitats
Botifarra d'ou tradicional
Embotit melós, molt gustós i textura fina.
Menció del Jurat - 7è Concurs Botifarra d\'Ou Artesana - Fundació Oficis de la Carn
Pes/peça:
Formatge de vaca Tou dels til·lers
Formatge de llet crua de vaca, tou amb escorça de pell florida de color blanc. Sabor suau i regust de xampinyons i fruits secs.
Aletes de pollastre adobades
Aletes de pollastre adobades, un sabor original, sorprèn a taula. Calitat i carn de proximitat.
De gust suau.
Pes/unitat: Es ven en safates de 250 o 500...
Rotllets de pernil dolç
Rotllets de pernil dolç i formatge cremós, per fer a la planxa o al forn. Ideal per picar o per acompanyar, als nens els hi encanta.
Pes/unitat:
Botifarra negra
Aquesta botifarra és un embotit molt gustós, és ideal per fer a la brasa, per fer la carn d\'olla, torrades, plates d\'embotits...
Pes/peça:
Formatge de cabra Jove Riudavets
Formatge artesanal elaborat amb llet crua de cabra. Després d\'un procés de maduració entre 2 i 4 setmanes, el resultat és un formatge amb textura untuosa i gust suau.
Marida bé amb vins joves, melmelades i amanides.
Botifarra cuita
Fet amb les millors parts del porc i cuit a una temperatura concreta.
Ideal per torrades i plates d\'embotits, pica pica i entrants.
Pes/peça:
Formatge de vaca C'mon bri Riudavets
Formatge artesanal elaborat amb llet crua de vaca. Maduració entre 1 i 2 mesos. Té caràcter, de gust fi i perfumat.
Marida amb torrades, pizzes, brasa i vins negres amb un punt de criança.