Colom Vila

ColomVila: La Carnisseria d'Osona

Carnisseria online especialitzada en carns i embotits de km0

Nosaltres som gent de pagès de tota la vida i al desembre del 2003 vam tenir la oportunitat d’iniciar, amb molta il·lusió, el nostre negoci al Mercat Municipal de Manlleu (Osona).
El nostre objectiu sempre ha sigut buscar la qualitat i la innovació del producte, així doncs, oferim aliments de proximitat i km0.

  • qualitat.png

    Qualitat

  • proximitat.png

    Proximitat

  • gent-mercat.png

    Gent de mercat

el nostre

EQUIP

JERSON

ANNA

Cesc

NÚRIA

SANDRA

Seguretat alimentària

Tots els nostres productes segueixen rigorosament els controls pertinents per garantitzar la seguretat alimentaria (plans de neteja, controls de traçabilitat, anàlisis microbiològics, etiquetatge, al·lèrgens, etc.). Apostem per productes segurs pel consumidor fent un ús restringit de additius, substituint aquests per ingredients naturals amb efectes conservadors com les espècies, la sal i el pebre.

Disposem d’una consultoria externa (Higiene Alimentaria) que supervisa i revisa totes les bones pràctiques a l’obrador, al mateix temps es porten els controls segons el Reglament de Higiene dels Productes d’Origen Animal (Reglament (CE) nº 853/2004 del Parlament Europeu i del Consell de 29 d’abril de 2004) seguint les directrius del nostre sistema APPCC (anàlisis de perills i punts crítics de control) per a tota la gama de productes que disposem.

HORARI

de dilluns a dissabte 8 - 14h
dijous i divendres 16 - 20h.

LOCALITZACIÓ

C/Pintor Guàrdia,6
08560 Manlleu

ACTIVITATS

Disposa de l’aula mercat, un espai on hi ha
activitats gastronòmiques i tallers diversos.

PARADES

Hi ha un total de 23 parades de producte
fresc i d’altres productes alimentaris.