Tira de costella de porc duroc
Aquesta costella de porc és un tall exquisit de carn tendre al costat de l'òs. A més es pot cuinar de moltes maneres, ja sigui sencera o tallada, al forn, guisada, a la brasa, etc.
Pes/peça: 595 gr. Es ven per peça
Enviament inclòs en el preu en 48-72h
Política de devolució
Receptes amb Tira de costella de porc Duroc
Costella de porc al forn amb mel i soja
Ingredients (per a 4-6 persones):
- 2 costellams de porc Duroc
- 4 cullerades de mel
- 2 cullerades de salsa de Soja
- 1 got d’oli d’oliva
- Herbes aromàtiques (romaní, farigola, llorer)
- 2 cullerades de sal
Preparació:
1. En un bol hi barregem la mel, la soja i l’oli d’oliva, les herbes i la sal, fins que la mel quedi dissolta.
2. Posem els costellams en una safata de forn, i hi untem la barreja per tots dos costats
3. Ho deixem marinar un mínim de 8 hores a la nevera (millor encara si ho deixeu 24 hores). Cada 4 hores hi aneu donant la volta i ho regueu de nou amb la barreja.
4. Posem la safata al forn: la primera hora a 90º, la segona hora a 150º i la mitja hora final a 180º. Durant aquestes coccions, de tant en tant les anem girant i regant de nou amb el suc.
Especificacions
- Al·lèrgens
- Sense gluten i sense lactosa