Tira de costella de porc duroc

8,00 €
Impostos inclosos

Aquesta costella de porc és un tall exquisit de carn tendre al costat de l'òs. A més es pot cuinar de moltes maneres, ja sigui sencera o tallada, al forn, guisada, a la brasa, etc.


Pes/peça: 595 gr. Es ven per peça


Format
  • 1 unitat
Presentació
Tipus de tall
Quantitat

  Pagament segur amb:

Pagament Segur

  Política d'enviament

Enviament inclòs en el preu en 48-72h

 

Política de devolució

Receptes amb Tira de costella de porc Duroc

Costella de porc al forn amb mel i soja

Ingredients (per a 4-6 persones):

- 2 costellams de porc Duroc

- 4 cullerades de mel

- 2 cullerades de salsa de Soja

- 1 got d’oli d’oliva

- Herbes aromàtiques (romaní, farigola, llorer)

- 2 cullerades de sal

Preparació:

1. En un bol hi barregem la mel, la soja i l’oli d’oliva, les herbes i la sal, fins que la mel quedi dissolta.

2. Posem els costellams en una safata de forn, i hi untem la barreja per tots dos costats

3. Ho deixem marinar un mínim de 8 hores a la nevera (millor encara si ho deixeu 24 hores). Cada 4 hores hi aneu donant la volta i ho regueu de nou amb la barreja. 

4. Posem la safata al forn: la primera hora a 90º, la segona hora a 150º i la mitja hora final a 180º. Durant aquestes coccions, de tant en tant les anem girant i regant de nou amb el suc.

13

Especificacions

Al·lèrgens
Sense gluten i sense lactosa