Inici

Filtres actius

Llonganissa tradicional premiada

12,38 €

Segons la nostra tradició la llonganissa no és un simple article de la taula. Quan te la regalen forma part d\'un \'desitjo que t\'agradi\' i un \'gràcies per tot\'.

Menció del jurat llonganissa tradicional 2017.

...

Baiona

1,73 €

Feta amb la carn magre del porc, està curada amb sal i pebre. És molt gustós i un producte molt atractiu per la seva semblança de gust al pernil salat.

Pes: Es ven a...

Xoriç ibèric

17,35 €

Xoriç ibèric fet amb les millors carns seleccionades. Té una curació de 6 a 12 mesos.

És el producte estrella de les plates d\'embotits.


Pes/mitja peça: 750g. Es ven...

Xai quart de darrera

54,38 €

El xai que oferim és de la masia Soler de N’Hug, de Prats de Lluçanès, aquí va ser la primera casa on van fer la prova pilot on el pagès fa tot el procés. Així, aquí neixen i creixen alimentats amb els productes produïts a la pròpia finca,...

Cansalada fumada virada. Bacó

4,61 €

Producte fet dels nostres porcs de confiança i proximitat.

S\'utilitza per cuinats variats, es pot fer a la planxa, en salsa carbonara, etc. L\'oferim a diferents mides, segons perquè el necessiteu.

Xai barrejat

14,84 €

El xai que oferim és de la masia Soler de N’Hug, de Prats de Lluçanès, aquí va ser la primera casa on van fer la prova pilot on el pagès fa tot el procés. Així, aquí neixen i creixen alimentats amb els productes produïts a la pròpia finca,...

Catalana

2,81 €

És un tipus de botifarra feta amb carns magres, el seu gust té molta semblança al pernil dolç, per això als nens els hi encanta.


Pes/peça sencera: 150 g. Es ven a...

Botifarra tradicional

6,75 €

La botifarra és un dels nostres productes estrella! Elaborada seguint els mètodes tradicionals i amb les parts més nobles del porc. Us quedarà boníssima fet a la brasa; o a la paella amb bolets si és època, i sinó amb peres o patates...

Botifarra negra

5,93 €

Aquesta botifarra és un embotit molt gustós, és ideal per fer a la brasa, per fer la carn d\'olla, torrades, plates d\'embotits...


Pes/peça:

Botifarra cuita

5,93 €

Fet amb les millors parts del porc i cuit a una temperatura concreta.

Ideal per torrades i plates d\'embotits, pica pica i entrants.


Pes/peça:

Filet de vedella

7,40 €

El filet es troba a la part interna del costellam, és un dels talls més saborosos d\'aquesta carn i molt tendre. 

Carn de primera qualitat, ideal per brasa.


Somalla de pagès d'elaboració pròpia

6,86 €

Somalla elaborada al nostre obrador del mercat municipal de Manlleu de forma artesanal amb panxeta, sal i pebre. Un embotit de qualitat, clàssic i tradicionalment osonenc provinent de la botifarra crua amb una curació curta (assecada entre 5 i...

Bull blanc amb trossos

10,63 €

Bull fet de manera tradicional com antigament i seleccionant les millors parts del porc a més de posar la carn de perol a daus.

Pes/peça: 500g. Es ven a talls en trams...

Conillets

12,78 €

Part de la vedella per a fer guisada amb bolets o a daus per estofats.


Pes/peça: 950

Llom de dos colors

4,21 €

Llom de dos colors. És la part de la punta del llom més sucosa i gustosa. Es pot fer tallat prim per arrebossar o més gruixut per fer a la planxa.

Es ven: Llom tallat primet per arrebossar....

Sobrassada

2,57 €

Sobrassada artesanal, molt gustosa ideal per untar.

Es ven a talls o a taco de 100 gr aprox. 


Bull blanc tradicional

8,63 €

Bull fet de manera tradicional com antigament.

La carn utilitzada és seleccionada de les millors parts del porc i carn del perol.

Pes/peça: 500 g. Es ven...

Peu de porc fresc

3,41 €

Peu de porc fresc, per fer guisat, per caldo, brasa, ens dona moltes opcions


Pes/peça: 490gr. Es ven per peça sencera


Xistorra

1,69 €

Xistorra elaborada de manera molt natural, suau de gust i ideal per brasa.


Pes/tall: 100 g....

Pilotilles amb tel

4,39 €

Pilotilles artesanals, fetes al nostre obrador. Molt bones per brasa, planxa i guisades.


Pes: 250 gr. En una safata aproximadament de 6...

Xoricet fresc

1,55 €

Xoricet amb moltes utilitats ja que es pot fer fregit, a daus, per estofats, per brasa,...


Pes/unitat: 10

Tira de costella de porc duroc

8,00 €

Aquesta costella de porc és un tall exquisit de carn tendre al costat de l\'òs. A més es pot cuinar de moltes maneres, ja sigui sencera o tallada, al forn, guisada, a la brasa, etc.


Secret ibèric

11,33 €

Aquesta peça de carn es troba a la part interna del llom, té una textura i suculència deliciosa.

Es pot cuinar a la brasa i a la planxa.


Pes/peça:...

Ventall / abanico

6,36 €

Peça de carn fina que envolta les costelles, és una carn molt saborosa ideal per qualsevol brasa.


Pes/peça:

Llàgrima de porc

1,51 €

Part magre que hi ha entre costella i costella sense os, és molt gustosa i tendre. Ideal per fer a la brasa.


Pes/tall: