Somalla de pagès d'elaboració pròpia
Somalla elaborada al nostre obrador del mercat municipal de Manlleu de forma artesanal amb panxeta, sal i pebre. Un embotit de qualitat, clàssic i tradicionalment osonenc provinent de la botifarra crua amb una curació curta (assecada entre 5 i 7 dies) embotit melós de gust intens.
Somalla amb enviament a domicili amb la compra on line.
Pes: Es ven la peça sencera. 300 gr.

(Osona: entrega dimecres i divendres, màx. 5€+IVA Fora Osona: Enviament 48 h, màx. 8€+IVA)
Política de devolució
La somalla (o somaia, com se sol dir a la Plana de Vic) és un embotit tradicional d'Osona que es prepara amb carn de porc, sal i pebre. La seva elaboració es remunta a temps antics, quan es feia per conservar la carn durant l'hivern. A dia d'avui, encara es pot trobar a moltes cases i establiments d'Osona, i és molt apreciada pel seu sabors intens i la textura suau.